viernes, 23 de octubre de 2015

Software i Hardware

El programari (software, en anglès) és el conjunt dels programes informàtics, procediments i documentació que fan alguna tasca en un ordinador. Comprèn el conjunt sistemàtic dels programes d’explotació i dels programes informàtics que serveixen per a aplicacions determinades
El maquinari (en anglès hardware) d'un ordinador és el conjunt de les seves parts físiques. Es classifica principalment per situació i funció. Es considera l'element central del maquinari d'un ordinador:
Aqui hos deixo un  video sobre això:
https://www.youtube.com/watch?v=Mv9463LXyCE

viernes, 16 de octubre de 2015

Youtube

Youtube és un lloc web en el qual els usuaris poden pujar i compartir vídeos. Va ser creat per tres extreballadors de PayPal el febrer de 2005. 
Va ser adquirit per Google Inc. l'octubre de 2006 a canvi de 1650 milions de dòlars i ara opera com una de les seves filials.
YouTube fa servir un reproductor en línia basat en Adobe Flash per mostrar el seu contingut (tot i que també pot ser un reproductor basat en l'estàndard HTML5.



viernes, 9 de octubre de 2015

Snapchat

Snapchat:
És una aplicació mòbil que permet enviar vídeos o fotografies, que s'esborren automàticament als deu segons, amb missatges o sense, als destinataris escollits pel mateix emissor i que formen part de la seva base de dades d'amics.
L'aplicació permet configurar l'enviament d'elements audiovisuals a nivell temporal. 
Tot i ser missatges autodestructius, se'n poden realitzar captures de pantalla, que la mateixa aplicació notificarà a l'emissor.

jueves, 8 de octubre de 2015

bests apps

Hola
avui us penjare l'enllaç dun vidio de les millors aplicacións.
En aquest video es mostren algunes de les millors aplicacións per android.

VIDEO

Flipagram

Avui us explicare coses sobre el Flipagram

Flipagram és la manera més senzilla de crear i compartir presentacions i històries genials en vídeo amb les teves fotos, vídeos i música (actualment els vídeos només són compatibles amb la majoria de dispositius Android 5 Lollipop)





viernes, 2 de octubre de 2015

Instagram

Hola benvinguts al meu blog.
Avui us parlare del INSTAGRAM. 

 Instagram és una aplicació mòbil i web gratuïta desenvolupada per Kevin Systrom i Mike Krieger l'any 2010 per compartir imatges.


L'aplicació permet als usuaris fer fotografies, aplicar filtres i marcs si es desitja i, finalment, mostrar-les a les seves amistats o seguidors, ja sigui a la pròpia plataforma o a diverses xarxes socials, incloent FacebookTwitterQuadrangularTumblrFlickr i Posterous.


Después també pots parlar per aquesta aplicació com el "Whatsapp", es en un apartat on posa "Direct" i pot parlar i enviar fotos i videos.




viernes, 25 de septiembre de 2015

Benvinguda

Hola em dic laura,
benvinguts al meu blog, aquest es el primer que faig.
Penjaré cada setmana una nova entrada sobre coses d'informatica sobretot les noves aplicacións dels movils i dels ordinadors, pero tambe altres coses.